Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var

Tarih : 08 Kasım 2013, Cuma 17:02:00    Okunma sayısı: 631

Sosyal Bilgiler Dersi’nde milli kültürümüz konusunda okulumuz 4-B Sınıfı öğrencileri, velilerin de katılımıyla kahve pişirip dostluklarını pekiştirdiler. Sınıf Öğretmeni Derya UZUN: “Toplumumuzda kahve, çok değer verilen kişilere sunulur. Sunulan kahve ile yeni dostluklar kurulur, dargınlar barışır.” dedi. Daha sonra pişirilen kahveler, Okul Müdürü Kadir YAŞA başta olmak üzere personele ikram edildi. Bu etkinlikle birlikte çocuklarımız Türk Kahvesinin kültürümüzdeki yeri ve değerini kavradılar. Eğlenceli bir ders geçiren öğrenciler kahvenin yanında, getirdikleri Bafra Lokumunun da tadına bakıp lezzet aldılar. Sınıfımızın değerli velileri Emine BARAN, Okan BARAN, Zehra TOKER, Seyhan BÜLBÜL, Sevilay TAN ve Hasine ŞAHİN’e katılımları ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.